UNO Androidille

UNO Androidille

UNO on yksi viihdyttävimmistä erikoiskorttipeleistä, joka kiinnostaa niin nuorempia kuin kokeneitakin pelaajia. Tarkoitus pelissä on päästä eroon kaikista korteista kädessäsi ennen muita vastustajia.

Korttipeli on tietenkin hauska tapa viettää aikaa ystävien tai perheenjäsenten kanssa. Kuitenkin koska kyseessä on niin viihdyttävä peli, monet haluavat pitää hauskaa pelaamalla peliä myös silloin, kun heillä ei ole pelikavereita seuranaan. Onneksi tämä on täysin mahdollista.

UNO on pelattavissa myös puhelimella

Tämä onnistuu muun muassa UNO mobiiliversion avulla. Sen avulla pääset pelaamaan ja pitämään hauskaa täysin riippumatta siitä, missä oikein olet. Voit pelata käyttämällä pelkästään puhelinta. Sen takia ei ole väliä, oletko yksin tai missä oikein olet. Voit pitää mukavan pelituokion jopa silloin kun istut bussissa matkalla töihin.

UNO mobiiliversio on Mattel163 Limited yhtiön luoma peli, ja se toimii aivan samalla tavalla kuin perinteinen vaihtoehto. Toisin sanoen pelaajan pitää päästä eroon kaikista kätensä korteista käyttämällä hyväkseen erilaisia yhdistelmiä sekä tietenkin pahamaineisia erikoiskortteja, joilla voidaan kääntää pelin tilanne silmän räpäyksessä.

Lataa peli helposti

UNO sovelluksen lataaminen onnistuu ihan yhtä helposti, kuin minkä van muun sovelluksen hankkiminen. Toisin sanoen Android laitetta käytettäessä, sinun tulee siirtyä Google Play -sovelluskauppaan. Sieltä voit löytää UNO pelin käyttämällä hakutoimintoa. Voit ladata sovelluksen sieltä suoraan käytettäväksi, jonka jälkeen pääset pitämään hauskaa parin klikkauksen avulla.

Sovellus on ilmainen ladata, mutta se sisältää mahdollisuuden ostaa erikoistoimintoja. Ne eivät kuitenkaan ole pakollisia hauskan pitämistä varten.

Pidä hauskaa riippumatta siitä missä olet

UNO Android mobiiliversio on siitä syystä hyvin kiinnostava, että se mahdollistaa todellakin pelaamisen ihan missä vain. Sovellus on hyvin korkealaatuinen, joten pelikokemus on todella miellyttävä. Kun olet ladannut sovelluksen, voit avata pelin hyvin helposti ja jatkaa hauskanpitoa milloin vain.

Viimeisimmät artikkelit

<a></a>Kaikki mitä sinun tulee tietää livekorttipeleistä

Kaikki mitä sinun tulee tietää livekorttipeleistä