UNO Ubisoft

UNO Ubisoft

UNO korttipeliä on pelattu jo viisikymmentä vuotta! Tämä on hyvin merkittävä saavutus korttipeliltä, jota pelataan peliin tarkoitetuilla erikoiskorteilla. Voidaankin sanoa sen olevan kuuluisin vaihtoehto tämän kaltaisista peleistä, ja se on inspiroinut monia pelien kehittäjiä tekemään unelmistaan totta.

Vuosien aikana kaikista perinteisin vaihtoehto on pysynyt aivan samanlaisena. Siitä on silti luotu monia erilaisia variaatioita, tehden pelistä kiinnostavan jopa niille, jotka ovat pelanneet sitä hyvin useita kertoja. Yksi hyvin ilahduttavista versioista on tietokoneella pelattavat vaihtoehdot. Niiden avulla pelaajat voivat päästä pitämään hauskaa, vaikka heillä ei olisi sillä hetkellä pelikaveria seuranaan.

UNO peli kiinnostaa monia pelaajia

UNO sopii sekä nuoremmille pelaajille kuten myös vanhemmille, kokeneille pelaajille. Tämä johtuu siitä, että peli yhdistää upealla tavalla tietynlaista yksinkertaisuutta strategiaan. Jos pelaat muiden kokeneiden pelaajien kanssa, voitte saada yhdessä todella viihdyttävän pelin aikaiseksi. Toisaalta, jos päätät pelata peliä nuorempien kanssa, voitte silti pitää hauskaa yhdessä.

UNO peliin vaaditaan perinteistä versiota pelatessa vähintään kaksi pelaajaa. Kaikilla ei ole kuitenkaan aina seuraa, minkä takia on hyvä, että pelistä on luotu tietokone vaihtoehto. Kaikista kuuluisin tietokoneella pelattava versio on tietenkin Ubisoftin luoma UNO peli, johon tulemme tutustumaan tässä artikkelissa enemmän.

Valitse versio, joka kiinnostaa juuri sinua

Ubisoft on luonut erilaisia vaihtoehtoja UNO pelistä. Tietenkin suosituin versio on perinteinen, joka viihdyttää hyvin monia erilaisia pelaajia. On kuitenkin mukavaa, että pelaaja voi myös valita halutessaan toisenlaisen variaation.

Ubisoft on luonut tietokoneella pelattavan version UNO Flip pelistä. Tämä on haastavampi versio kuin alkuperäinen, sillä kortit ovat kaksipuoliset, ja niiden toinen puoli on haastavampi kuin toinen. Se sopii siten erityisesti kokeneille pelaajille, jotka haluavat nostaa vaikeustasoa.

Tämän lisäksi Ubisoft on kehittänyt UNO pelejä eri teemoilla kuten Fenyx’s Quest ja The Call of Yara. Kaiken tämän lisäksi pelistä on luotu 50-vuotinen juhlaversio, mikä ilahduttaa pelaajia sen upealla ulkomuodolla.

Ubisoftin versio toimii monilla eri laitteilla

Ubisoftin luoma UNO peli on tietenkin pelattavissa tietokoneella. Se ei kuitenkaan toimi aivan jokaisella tietokoneella, vaan tietokoneella pitää olla Windows käyttöjärjestelmä. Tämä saattaa vaikuttaa joidenkin pelaajien valintaan hankkia peli, mutta toisaalta, esimerkiksi Applen MAC laitteita käyttävät ovat tottuneet monien pelien puuttumiseen.

Jos sinulla on käytössä juuri Applen tietokone, sinun ei tarvitse kuitenkaan vaipua epätoivoon. Nimittäin peli on pelattavissa monilla eri konsoleilla. Näihin kuuluu todella suositut ja kuuluisat vaihtoehdot kuten Nintendo Switch, PlayStation 4, Google Stadia, sekä XBOX One.

Pelaa yksin tai yhdessä muiden kanssa

Kuten monia muitakin korttipeliä, myös UNOa pelataan muiden ihmisten kanssa. Kuitenkin tietokoneversiota käytettäessä saat itse päättää, pelaatko yksin tai muiden kanssa. Jos päätät pelata peliä yksin pelaat tietokonetta vastaan.

Voit myös halutessasi todellakin pelata peliä moninpelinä, muita pelaajia vastaan, internetin avulla. Pelasit kumpaa versiota hyvänsä, peli käyttää satunnaislukugeneraattoria. TÄllä varmistetaan, että korttien sekoittaminen tapahtuu aina reilusti, ja kaikilla pelaajilla on aivan samanlainen mahdollisuus voittaa.

Ubisoft on suuri tekijä pelien alalla

Ei ole sinänsä yllättävää, että juuri Ubisoft on suositun UNO pelin takana. Ubisoft on hyvin tunnettu pelien valmistaja, joka on kuuluisa aivan kaikkialla maailmassa. Sen monet pelivaihtoehdot kiinnostavat hyvin monia, ja kaikki pelit ovat todella korkealaatuisia.

Tämä kaikki näkyy myös heidän luomastaan UNO pelistä. Versio on viihdyttävä, sen sopien kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Ubisoftin UNO peli todellakin ilahduttaa hyvin monia!