Kuinka pelata Unoa verkossa ystäviesi kanssa

Kuinka pelata Unoa verkossa ystäviesi kanssa

UNO on monille tuttu vaihtoehto. Se on suosittu peli niin aikuisten kuin perheen nuorempienkin kanssa, ja se löytyy monien perheiden kotoa pelien valikoimasta. Vaikka peli on hyvin yleinen omistaa, on silti hyvä tietää eri mahdollisuuksista pelata sitä verkossa ystävien kanssa.

Hyvin monella on nykyään ystäviä, joita emme näe kovin usein. Ehkä he asuvat hyvin kaukana sinusta tai teidän aikataulut eivät yksinkertaisesti sovi toisiinsa hyvin. Molemmissa tapauksissa on hyvä idea ehdottaa verkon kautta pelin pelaamista. Siten pääset pitämään hauskaa ystäviesi kanssa ilman, että kenenkään tarvitsee lähteä oikeastaan mihinkään.

Verkosta löytyy nykyään uskomattoman monet pelivaihtoehdot

Internet on nykyään hyvin suosittu paikka pelaamiseen. Se tarjoaa todellakin lukemattomasti erilaisia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja, minkä takia ei ole yllättävää, että niin monet pelaajat valitsevat verkon mahdollisuudet. Niihin kuuluu viihdyttäviä sivustoja kuten 22Bet ja monet muut, jotka tarjoavat ilahduttavia pelejä.

Internetistä löytyvä valikoima sisältää oikeastaan kaiken mahdollisen, mistä pelaaja voisi unelmoida. Tämän takia ei ole yllättävää, että verkosta löytyy myös sivustoja, jotka ovat erikoistuneet Unon tarjoamiseen. Seuraavaksi tulemme esittelemään joitakin sivustoja, jotka ovat juuri perehtyneet Uno pelin tarjoamiseen.

Play-Uno.com

Play-Uno.com sivusto on viihdyttävä mahdollisuus, joka tarjoaa todella uniikin kokemuksen pelaajille. Sen avulla pelaaja voi pelata AI pelaajan kautta. Mukava asia on myös se, että pelaaja voi päättää, haluavatko he rekisteröityä sivustolle ilmaiseksi vai pelata niin sanotusti vierailijana. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että jos pelaat vierailijana, sinun keräämiäsi pisteitä ja voittoja ei lasketa.

Kaiken tämän lisäksi, Play-Uno.com tarjoaa hyvin monia eri mahdollisuuksia, joista pelaaja voi valita. Näihin kuuluu esimerkiksi se, että pelaaja valitsee joko korttien määrän tai pelin nopeuden. Täten he voivat pelata juuri sellaista Uno peliä, joka tulee viihdyttämään heitä.

Uno Freak

Samalla tavalla kuin edeltävä vaihtoehto, myös Uno Freak antaa pelaajan valita, haluavatko he rekisteröityä ilmaiseksi vai pelata vierailijana. Uno Freak tarjoaa hauskan mahdollisuuden, mikä ei ole mahdollista kaikilla muilla sivustoilla. Voit valita joko pelaavasi muita pelaajia tai tietokonetta vastaan virtuaalisissa huoneissa. Pelissä on myös Messenger palvelu, jonka avulla voit ottaa yhteyden muihin pelaajiin halutessasi.

Uno Freak toimii kokonaan verkon kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse ladata minkäänlaista sovellusta. Voit avata vain verkkoselaimen ja aloittaa pelaamisen välittömästi halutessasi.

Crazy Games

Crazy Games on toinen sivusto, joka toimii myös suoraan verkkoselaimen kautta, eli pelaajan ei tarvitse ladata mitään. Sitä kautta Uno on myös pelattavissa joko tietokonetta tai muita pelaajia vastaan, mikä tekee pelaamisesta hyvin viihdyttävää. Asia, mikä tekee tästä vaihtoehdosta viihdyttävän on se, että jokainen kierros ajoitetaan. Siten sillä, kuinka nopeasti pelaat kierroksen on vaikutus pelistä saatuihin pisteisiin.

4 Colors on Poki

Tämä peli on tietenkin saanut inspiraationsa Uno pelistä, vaikka sen nimi onkin hieman erilainen. Tämä peli ei tarjoa mahdollisuutta pelata muiden pelaajien kanssa, vaan pelaaja voi pelata pelkästään tietokonetta vastaan. Kuitenkin asia, mikä tekee siitä viihdyttävän on se, että pelaaja voi valita kuinka monta pelaajaa vastaan hän pelaa. He voivat pelata joko kaksi, kolme tai neljä vastustajaa.

Halloween Multiplayer Uno

Tietenkin perinteinen Uno on jo valmiiksi hyvin hauska vaihtoehto, mutta silloin tällöin haluat tehdä pelaamisesta vielä hauskempaa. Tähän sopii täydellisesti erilaiset teema Uno pelit. Yksi parhaista vaihtoehdoista on ehdottomasti Halloween multiplayer Uno, joka ilahduttaa hyvin monia pelaajia. Se on tietenkin täysin ilmainen vaihtoehto, mutta pelissä on joitakin mainoksia, jotka on hyvä ottaa huomioon, sillä kaikki eivät pidä tästä ominaisuudesta.

Kun aloitat pelaamisen, sinun pitää valita itsellesi hauska pelissä käytettävä nimi ja Halloween teemainen profiilikuva. Tämän jälkeen voit valita haluatko pelata tietokonetta vai muita pelaajia vastaan. Peliä ei myöskään tarvitse ladata tietokoneelle erikseen, vaan pelaaja voi pelata hauskaa vaihtoehtoa suoraan tietokoneen kautta.

Korttipelien valikoima on uskomattoman monipuolinen

Uno on viihdyttävä korttipeli, joka vaatii pelille tehdyt erikoiskortit. Vaikka tämä on tietenkin viihdyttävä vaihtoehto, myös perinteinen korttipakka tarjoaa uskomattoman paljon hauskoja pelejä pelattavaksi. Jos sinulta löytyy korttipakka kotoasi, sinun tulee vain tutustua erilaisiin mahdollisuuksiin, ja voit olla varma siitä, että sinulle riittää hauskoja vaihtoehtoja.

Etkö muista miten paskahousua pelataan tai mitkä ovat Maijan säännöt? Voit kerrata tämän asian hyvin helposti verkon kautta. Oppimalla, miten erilaisia hauskoja pelejä pelataan voit viihdyttää itseäsi ja peli kumppanejasi seuraavan kerran, kuin tarvitsette jotain hauskanpitoa iltaan.

Ubisoft tarjoaa virallisen Uno pelin

Internet tarjoaa selkeästi monia erilaisia vaihtoehtoja Uno pelin pelaamiseen. Kuitenkin sen lisäksi voit pelata myös Unoa virallisten vaihtoehtojen kautta. Tietenkin kaikista virallisin vaihtoehto on itse korttipeli. Kuitenkin pelin pelaamiseen on muitakin mahdollisuuksia, jotka silti luetaan  virallisiksi Uno peleiksi. Ne ovat kaikki pelistudio Ubisoftin luomia, ja ne viihdyttävätkin hyvin monia pelaajia.

Ubisoftin virallinen Uno peli on pelattavissa monilla eri laitteilla. Se tarjoaa eri mahdollisuuksia aivan kuten jotkut verkon kautta löytyvät mahdollisuudet. Toisin sanoen pelaaja voi valita joko pelaavansa muita pelaajia vastaan tai halutessaan tietokoneen kanssa.

Asia mikä tekee Ubisoftin Uno peleistä viihdyttävän on se, että pelaaja voi muuttaa hieman peliä. He voivat nimittäin valita, pelaavatko he perinteisiä pelin sääntöjä noudattaen tai tehdä itse omat säännöt peliin. Tällä tavalla pelaajat voivat olla aina varmoja siitä, että peli tulee viihdyttämään aina heitä.

Uno tietokoneelle

Jos pidät tietokoneella pelaamisesta, Ubisoft tarjoaa tähän mahdollisuuden. Voit ladata pelin tietokoneelle verkon kautta pelaamista varten. Peli on tietenkin maksullinen, mutta verrattuna moniin muihin tietokoneelle ladattaviin peleihin, kyseessä on todellakin edullinen mahdollisuus. Se vaatii 64-bitin ohjelmiston ja vähintään Windows 7 käyttöjärjestelmän. Jos haluat pelata peliä muiden pelaajien kanssa, tarvitset myös kantavan verkkoyhteyden.

Playstation tai Xbox One

Ubisoftin Uno peli ei ole pelattavissa pelkästään tietokoneella. Se voidaan hankkia myös eri konsoleille pelaamista varten. Jos sinulla on käytössä Playstation 4 tai uudempi, Xbox One tai Nintendo Switch, voit ladata pelin pelattavaksi suoraan konsolin sisäisestä pelikaupasta. Siten pääset pelaamaan ja pitämään hauskaa välittömästi millä vain laitteella.

Uno on helposti pelattavissa monilla eri laitteilla

Uno on alkujaan perheomistuksessa oleva peli, mutta nykyään sen omistaa Mattel. Tämä yhtiö omistaa monia erilaisia viihdyttäviä mahdollisuuksia, ja UNO on todellakin noussut aivan uuteen mittakaavaan tämän yrityksen ansiosta. Sen avulla pelaajat voivat nykyään jopa ladata virallisen UNO sovelluksen puhelimella pelatakseen hauskaa peliä liikkeellä. Tämän ansiosta pelaajat voivat oikeastaan pelata Unoa missä vain, milloin vain.

Uno on jo valmiiksi hyvin suosittu peli, mutta kaikki nämä erilaiset mahdollisuudet ovat vain nostaneet pelin suosiota entisestään. Niiden ansiosta peli on onnistunut hurmaamaan yhä useampia eri ikäisiä pelaajia kaikkialta maailmasta. Siitä syystä Uno tulee varmasti olemaan moneen perheen perus peli myös tulevaisuudessa.