Uno strategiat

Pitäisikö sinun katsoa vain bonuksia, kun valitset uutta online-kasinoa missä pelata?

Uno strategiat sopivat käytettäväksi pelin kulun muuttamiseen omaksi eduksesi ja lisäjännityksen tuomiseksi. Peliin on kehitetty muutama erittäin hyvä strategia käytettäväksi, jotta voit maksimoida mahdollisuutesi voittoon. Uno-pelin voittaa se pelaaja, joka on ensimmäisenä kerännyt 500 pistettä itselleen.

Auttavatko Uno strategiat voittoon?

Uno strategiat auttavat sinua voittamaan pelin, kun osaat hyödyntää niitä. Joskus pitää olla tarkkana, mikä kortti on järkevintä lyödä pöytään. Tarvitset siis tarkat silmät ja virkeän mielen. Aina kuitenkaan strategioita ei tarvita, osa pelaajista ei osaa, tai halua käyttää erikoisia temppuja voittaakseen peliä, vaan nauttivat itse kokemuksesta ja kohtalon tuomasta jännityksestä.

Paras Uno strategia

Pidä +2 ja +4 -kortteja itselläsi vain hätätilanteita varten. Nämä erikoiskortit ovat pelin loppua kohden arvokkaita, koska pystyt muuttamaan muiden pelaajien peliä niin, että omat korttisi vähenevät, mutta muiden lisääntyvät. Jos pelaat nämä kortit liian aikaisin, ei sinulla ole loppua kohden jäljellä enää valttikorttia, jolla voisit maksimoida mahdollisuutesi voittoon. Tarvitset siis kärsivällisyyttä odottaaksesi hetkeä, kun pelikavereillasi on vähemmän kuin kaksi korttia. Silloin kannattaa käyttää nämä kortit kääntääkseen pelin voitoksi.

Älä päästä vastustajaasi helpolla

Kun jollakulla pelaajista on yksi kortti jäljellä, kannattaa luonnollisesti tehdä kaikkensa, ettei kyseinen pelaaja voittaisi sinua. Ensimmäinen ja tärkein asia, joka kannattaa muistaa, on kuunnella, sanoiko pelaaja “Uno”, kun hänelle jäi yksi kortti käteen. Pelaaja, joka unohtaa sanoa oikeassa kohdassa Uno, joutuu nostamaan kaksi korttia.

Voit tarkkailla pois heitettyjen korttien värejä ja koettaa arvioida niistä, mitä väriä vastustajalla on jäljellä. Voit kokeilla vaihtaa väriä, jos luulet tietäväsi, ettei toisella pelaajalla sitä ole. Voit myös yrittää vaihtaa suuntaa, mutta paras vaihtoehto tilanteessa on, jos sinulla on kertynyt +2 tai +4 kortteja, sillä ne kannattaa käyttää tällaisessa tilanteessa.

On hyvä kuitenkin muistaa pelata hyvän maun rajoissa: älä aiheuta turhaa kiusaa tai pahaa mieltä vastapelaajille. Älä siis ole itsekäs, vaan yritä toimia muiden pelaajien kanssa yhteistyössä. Päätavoitteenne on johdossa olevan pelaajan pisteiden nousun pitäminen maltillisena. Peli on jännittävämpi, kun mahdollisuus voittoon on useammalla pelaajalla. Voitte esimerkiksi pelata samaa väriä tiiminä pidempään. Saatte tietää kannattavan värin, kun pelaaja, jolla on yksi kortti jäljellä, joutuukin nostamaan kortin tietyn värin kohdalla. Näin saadaan peliä pitkitettyä ja yhden kortin omistaja joutuu nostamaan lisää kortteja.

Helpoin Uno strategia

Helpoin Uno strategia on se, että kiinnität huomiota muihin pelaajiin ja heidän kortteihinsa. Uno-pelin pohjimmainen tarkoitus on se, että pääset eroon kaikista korteistasi, etkä kerää niitä itsellesi isoa määrää. Voit pelin aikana laskea muiden pelaajien korttien määrää ja verrata niitä oman kätesi kortteihin. Niin kauan, kun sinulla on vähiten kortteja kädessäsi, on sinulla hyvä tilanne voittomahdollisuuden kannalta.

Kun pelaajan, joka tulee järjestyksessä ennen sinua, tarvitsee nostaa pakasta uusi kortti, käytä mahdollisuuksien mukaan suunnanvaihtokorttia, jolloin sinua edeltävä pelaaja joutuu nostamaan jälleen uuden kortin. Se hyödyttää sinua, sillä saat yhden kortin pois ja toinen joutuu ottamaan lisää kortteja itselleen.

Jos vastustajalla on paljon kortteja kädessään ja hän yrittää vaihtaa pelattavaa väriä, pyri vaihtamaan väri heti erilaiseksi. Tämä vaikeuttaa vastustajan peliä, sillä hän ei pääse helposti isosta määrästä kortteja eroon, mikä hidastaa pelaajan mahdollisuutta voittaa peli.

Sama toimii käänteisesti. Jos pelaaja nostaa tietyn värin kohdalla aina uuden kortin, pyri pelaamaan mahdollisimman paljon tätä väriä, jotta oman kätesi kortit vähenevät ja toisen pelaajan käsi kasvaa.

Vaihda pelattujen korttien väriä usein

Kun pidät huolen siitä, että sinulla on useita eri värejä pelattavissa korteissa, varmistat, että pystyt lyömään kortin pöytään joka tilanteessa. Moni pelaajista ajattelee, että on parempi, että on vain yhtä tiettyä väriä kädessä. Se on kuitenkin väärä ajattelutapa silloin, kun pelataan erilaisilla strategioilla. Yhden tietyn värin ylläpitäminen minimoi voittomahdollisuuksiasi, sillä joudut todennäköisimmin nostamaan useamman kortin pakasta, kun sinulla ei olekaan lyödä pöytääm saman värin korttia.

Muiden pelaajien on hankalaa ennustaa tai arvioida korttiesi värejä, kun varmistat, että sinulla on useita eri värejä kädessäsi. Voit vaikka vähän sekoittaa eri värien järjestystä, niin korttien seuraaminen on hankalampaa muistaa.

Paras kortti värin vaihtamiseen on jokerikortti: voit valita minkä tahansa värin, jota haluat pelata. Varmista kuitenkin, että sinulla on toivomaasi väriä, sillä joudut muuten nostamaan kortin, jos sinulla ei ole vaadittua väriä itselläsi.

Merkittäviä korttipelejä, joita voit pelata älypuhelimella tänään

Usein kysytyt kysymykset

Uno-pelin voittaa se pelaaja, joka on ensimmäisenä ehtinyt kerätä itselleen 500 pistettä. Uno Dos -pelissä vaaditaan kuitenkin vain 200 pistettä pelin voittamiseen. Kun saat kätesi tyhjäksi, saat muiden jäljelle jääneistä korteista pisteitä, joilla kerrytät itsellesi pisteitä voittoa varten. Mitä enemmän pelaajia on, sitä nopeammin pisteitä kertyy ja mitä vähemmän pelaajia on, sen kauemmin peli kestää.
Uno strategioita on helppoa opetella netistä ja tästä kirjoituksesta saatavilla ohjeilla, eivätkä ne ole erityisen vaikeita sisäistää. Vaikein asia strategioiden opettelussa on todennäköisesti se, että muistat pelin ohjeet ja osaat hyödyntää opittuja strategisia taitojasi oikealla hetkellä.
Uno strategiat ovat monelle vielä vieras asia, mutta moni käyttää niitä tiedostamattaan. Osa pelaajista oppii muilta mallia katsomalla, kun taas jotkut päättelevät itse järkevimmät vaihtoehdot ja fiksuimmat siirrot. Strategioiden käyttö on kuitenkin kasvattanut suosiotaan viime vuosina pelimaailmassa ja Uno on erittäin hyvä peli niiden käyttöön.
Sekä että. Riippuen pelaajista ja pelaajien osaamistasosta osa voi käyttää eri taktiikoita parantaakseen mahdollisuuksiaan voittoon. Osa taas pelaa silkasta pelaamisen ilosta, eikä halua tai välttämättä edes osaa käyttää eri taktiikoita.