Uno online tuo suosikkipelin puhelimeesi

Uno online tuo suosikkipelin puhelimeesi

Oletko innokas Uno-korttipelin pelaaja? Tiesitkö, että Unoa voi pelata myös omalla älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla? Uno online -peli on pelattavissa lukuisilla eri sivustoilla netissä, mutta lisäksi on mahdollista ladata pelin oma sovellus omaan älypuhelimeen tai tablettiin. Näin innokkaimmat pelaajat pääsevät pelaamaan peliä milloin tahansa. Internetissä pelattavan pelin parhaisiin puoliin kuuluu ehdottomasti se, että voit pelata sitä silloin, kun varsinaista pelikaveria ei muuten löydy. Jos kiinnostuit pelin online-versiosta, kannattaa jatkaa lukemista, sillä kerromme siitä hieman tarkemmin.

Miten Uno online -peliä pelataan?

Uno-nettipeli toimii täysin samoilla säännöillä kuin perinteinen korttipelikin. Ainoa ero on se, että pelaat automaattia vastaan, etkä oikeita kavereita vastaan. Näin et pääse katsomaan esimerkiksi pelikaverin eleitä siitä, mikä hänen viimeinen korttinsa mahtaa olla, ja onko hän oikeasta voitolla vai ei.

Myös erikoiskortteja käytetään samalla tavalla, ja automaatti toimii pelikaverinasi. Koska peliä pelataan älylaitteen kautta, ei pelaaja kuitenkaan pääse huutamaan sanaa ”Uno” missään vaiheessa. Sinun kannattaakin tarkistaa, onko Unon huutaminen jätetty valitsemastasi peliversiosta pois, vai pitääkö sinun esimerkiksi klikata jotakin painiketta ilmoittaaksesi, että viimeinen kortti on menossa.

Koska Unon huutamisella on pelissä usein niin suuri merkitys, ei automaattinen versio välttämättä ole mielestäsi kaikkein paras mahdollinen. Tämä on kuitenkin mielipideasia, sillä jos pelissä ei tätä tarvitse huutaa, saatat päästä helpommalla, ja se on monen mielestä positiivinen asia.

Uno-sovelluksen lataaminen

Uno-peli löytyy sekä Apple Storesta että Google Play -kaupasta. Sen voi siis ladata sekä Android että iOS-laitteille. Sovelluksen lataaminen on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat päästä pelaamaan omaa suosikkipeliään helposti ja nopeasti, missä tahansa.

Sovelluksen lataaminen on täysin ilmaista, eli pelistä voi nauttia ilman budjettia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että sovelluksissa näytetään silloin tällöin mainoksia, jotta niitä voidaan tarjota pelaajille täysin ilmaiseksi. Jos olet innokas Unon pelaaja, kannattaa ottaa kokeiluun Uno omalla älypuhelimella tai tabletilla. Näin jännittävistä pelihetkistä pääsee nauttimaan juuri silloin kun haluaa.